BK MLADÁ BOLESLAV

Pavel Kousal: Je to na každém z nás, musíme bojovat

4. 2. 2022
Autor: Vojtěch Balon
M l. B o l. – Po prohraném utkání proti Plzni (0:3) se před mikrofon postavil nejproduktivnější hráč Mladé Boleslavi v této sezóně Pavel Kousal. "Rozhodly naše chyby, které Plzeň dokázala potrestat. Musíme dávat góly, to nás trápí celou sezónu,” uvědomuje si třiadvacetiletý útočník.

"Měli jsme tlak a dost střel předtím, než jsme dostali ty góly, a potom už jsme to nedokázali zdramatizovat," mrzelo po utkání Pavla Kousala. "Koncovka nás trápí celou sezónu. Výkony jsou někdy lepší a někdy horší, ale musíme dávat góly. Nemůžeme si nahrávat až do prázdné, přijde mi, že málo chodíme na brankoviště a místo toho vymýšlíme blbosti," dodal útočník, který v této sezóně poprvé nakoukl i do seniorského národního týmu.

"Myslím si, že je to na každém z nás tady v týmu. Je jedno, kdo tady hraje, ale musíme všichni bojovat a chtít ty góly dávat," soudí Kousal. "Řekli jsme si, že se na tabulku nebudeme koukat. Půjdeme zápas od zápasu a budeme se v poslední čtvrtině základní části snažit uhrát co nejvíc bodů. Uvidíme, kde skončíme a na koho půjdeme dál," dodal boleslavský útočník.